NB Loop Clinics

KidsClinic woensdag 30 okotber 2019

Dit jaar zal er ook een speciale KidsClinic worden georganiseerd in samenwerking met Kinderfysiotherapie IJsselstein en BodyRun. Deze zal plaats op de woensdagmiddag 30 oktober 2019 om 15.30 uur bij de Nedereindse Berg. De clinic duurt ongeveer een uur. De KidsClinic is eenmalig, gratis en bedoeld voor kinderen van de basisschool leeftijd. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@nbloop.nl o.v.v. KidsClinic, je naam en leeftijd.


Clinic: voorbereiding is het halve werk

Wij verzorgen een hardloop Clinics (looptrainingen), zodat je je optimaal kunt voorbereiden op de Nedereindse Berg Loop en daarnaast je hardlooptechniek kan verbeteren. Deze clinic word door BodyRun verzorgd, onder begeleiding van de professionele trainer Marsel Wiegand Bruss. Voor een impressie zie de foto’s onderaan deze pagina. De clinic vindt plaats op zaterdag 28 september 2019. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@nbloop.nl ovv Clinic en je naam.


Digitale (Kids) Clinic met Paul Zwama

In samenwerking met sport IDNieuwegein hebben wij ook 3 digitale (kids) clinic’s gemaakt:
Voor de clinic heb je een ruimte nodig waar internet is, je moet er kunnen hardlopen, rek oefeningen tegen een muur of hekje kunnen doen en een baan maken van 20 tot 30 meter lang.

Deze filmpjes zijn mede mogelijk gemaakt door de PLUSSTAROS & BodyRun


Impressie

Hieronder enkele foto’s van een clinic gegeven door BodyRun in 2017.