NB Loop Clinics

Clinic: voorbereiding is het halve werk

Wij verzorgen een hardloop Clinics (looptrainingen), zodat je je optimaal kunt voorbereiden op de Nedereindse Berg Loop en daarnaast je hardlooptechniek kan verbeteren. Deze clinic word door BodyRun verzorgd, onder begeleiding van de professionele trainer Marsel Wiegand Bruss. Voor een impressie zie de foto’s onderaan deze pagina. Voor 2019 volgt er nog een datum.


Kids Clinic

Dit jaar zal er ook een speciale Kids Clinic worden georganiseerd in samenwerking met Kinderfysiotherapie IJsselstein en BodyRun. Deze zal plaats op de woensdagmiddag 30 oktober 2019 bij de Nedereindse Berg. De clinic duurt ongeveer een uur, de exacte tijden volgen nog. De Kids Clinic is eenmalig, gratis en bedoeld voor kinderen van de basisschool leeftijd. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@nbloop.nl ovv Kids Clinic, naam en leeftijd.


Digitale (Kids) Clinic met Paul Zwama

In samenwerking met sport IDNieuwegein hebben wij ook 3 digitale (kids) clinic’s gemaakt:
Voor de clinic heb je een ruimte nodig waar internet is, je moet er kunnen hardlopen, rek oefeningen tegen een muur of hekje kunnen doen en een baan maken van 20 tot 30 meter lang.

Deze filmpjes zijn mede mogelijk gemaakt door de PLUSSTAROS & BodyRun


Impressie

Hieronder enkele foto’s van een clinic gegeven door BodyRun in 2017.