Goede Doelen

Wij zijn een non-profit organisatie die zich graag naast het organiseren van een hardloopevenement ook graag inzet voor lokale en landelijke instellingen.
Dit jaar hebben wij als goede doelen Proxima en Unicef gekozen.


Het leven is onvoorspelbaar. Afscheid nemen van het leven ook. Wie ongeneeslijk ziek is, wordt daarmee geconfronteerd. Soms geleidelijk, maar vaak ook plotseling. In die laatste, belangrijke levensfase staat Proxima voor u klaar. Zij hebben een hospice in Nieuwegein waar Zij met verpleegkundige zorg van Vitras en opgeleide vrijwilligers tijd, aandacht en ondersteuning bieden 24 uur per dag.


UNICEF IS De kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties.

Op 20 november 1989 hebben de lidstaten van de Verenigde Naties (VN) het Verdrag voor de Rechten van het Kind aangenomen. De VN heeft aan UNICEF gevraagd erop toe te zien dat landen de kinderrechten ook verwezenlijken.

Samen met anderen wil Unicef ieder kind de kans geven om kind te kunnen zijn. Ieder kind moet gezond kunnen opgroeien, zich kunnen ontwikkelen en het beste uit het leven kunnen halen. Het maakt voor Unicef niet uit waar ze wonen, waarin ze geloven en wat hun afkomst is. Unicef is er, onvoorwaardelijk, voor ieder kind.

Actiepagina voor UNICEF

Ook dit jaar steunen wij, naast Proxima, UNICEF Nederland. Je kunt bij de inschrijving al een extra donatie doen aan beide Goede Doelen. Maar je kunt ook een eigen persoonlijke actiepagina maken voor UNICEF Nederland. Loop jij mee voor UNICEF, maak dan hier je actiepagina aan en ga opzoek naar sponsoren!