Parcours

bergAlle lopen hebben als basis de wieler- en skeelerbaan De Nedereindse Berg, dit is een verharde baan van 2.200 meter met hoogte verschillen van 18 meter. Bij de heavy’s volg je het veldrijders parcours (onverhard), omdat dit parcours elk jaar wordt aangepast kan ook de afstand ieder jaar iets verschillen. Dit maakt deze loop uniek.


Kidsrun ca 1,2
Deze loop gaat over de verharde wieler- en skeelerbaan De Nedereindse Berg.


Heavy 2 Kidstrail ca 2 km
Deze loop gaat voornamelijk over het veldrijdersparcour van de wieler- en skeelerbaan De Nedereindse Berg.


5K run
Deze loop begint met een ronde om de plas en gaat daarna over de verharde wieler- en skeelerbaan De Nedereindse Berg.
De link naar de route.


Heavy 5 km*
Deze loop begint op verharde wieler- en skeelerbaan De Nedereindse Berg, na de start loopt men gelijk richting de skipiste-berg. Hier gaat men eventueel met de touwen omhoog om vervolgens het lint te volgen. Na de slopende skipiste-berg loopt men terug naar de Nedereindse Berg waar men een laatste ronde loopt over het veldrijdersparcours van de berg. Het grootste deel van deze route is off road.
LET OP: Vanwege de smalle paden is het lastig inhalen. Houdt hier rekening mee.


10K run 
10 km route deel 2Deze loop begint met een ronde over verharde wieler- en skeelerbaan De Nedereindse Berg (en een klein stukje onverhard). Hierna verlaat men de wieler- en skeelerbaan om een mooie route langs de Nedereindse Plas te lopen. Vervolgens loopt men op het einde nog 2e ronde over de wieler- en skeelerbaan. De link naar de route.


Heavy 10 km*
Deze loop begint met een stukje over verharde wieler- en skeelerbaan De Nedereindse Berg gevolgt door het veldrijdersparcours. Hierna verlaat men de wieler- en skeelerbaan voor een mooie zware route langs de A2 aan de kant van Nieuwegein. Vervolgens loopt men richting de Nedereindse Plas en terug naar de Nedereindse Berg, met als hoogte punt een stuk off road over een smal pad bij de skipiste-berg. Hier gaat men met de touwen omhoog om vervolgens het lint te volgen. Na de slopende skipiste-berg loopt men terug naar de Nedereindse Berg.
LET OP: Vanwege de smalle paden is het lastig inhalen. Houdt hier rekening mee.


* de organisatie kan de Heavy 5 & 10 laten vervangen door
de normale 5K & 10K run als blijkt dat het onverantwoordelijk wordt.